Monday, June 1, 2009

I Hate History, but.....

This movie makes me so0oo curious n happy t0 know hiStory...
Setiap watak yg dilakonkan kat dlam citer ni menggambarkan keadaan budaya tamadun mereka pada zaman mereka dulu...
tu yang membuatkan citer ni sgt unik~

We will learn some of the w0rld history, or else, an american history itself by watching this movie..... hahaha... creative giller...
then, this movie punye lawak sgt2 menjadi!!~ nak tepecah per0t dok gelak...~ lakonan diorg sume pon sangat neytral...xde kaku2 mcam pelakon kat...errr....hmmm...pham2 je la~ =p

tp kan... aku still x berminat nak membaca buku teks sejarah sk0lah menengah tu~
ntah ape2 la... rasenye, kalo ditambahkan lg gambar2, mngkin buku teks sejarah tu akan jd lebih menarik kot~
hmmm....


s0, lets watcH dis movie~...
syurga cinta pon jgn lupe tg0k k...( ia menginsafkan~)

2 comments:

saidy said...

hey mek jat
i got sumtink in my mind n i tink it wud b best to post into ur blog...

i tink dat u shud make a post bout country ranking (peaceful vs hell ranking)

it sure got sum attention from others

hope to see u next sem
cant wait

eyezart said...

Hoohoho...
thanks f0r the idea...
nnti kalo aku ade mase aku p0st yex~
actually aku ade gak terpikir psal nak post bnde2 camtu~
=D