Wednesday, June 30, 2010

Malaysians, be Alert!

KTM Komuter telah memperkenalkan koc khas utk wanita...
ade la dalam 2 bulan yang lalu... mungkin ade golongan2 yg tak berape setuju dengan perkara ni...
For me, this is a good things to be practised~
Pelbagai masalah keselamatan dari segi seksual dan keganasan dapat dielakkan...
Lagi2, Malaysia kan negara Islam... sekurang2nye, dapatlah kita mengelak dari bersentuhan berlainan jantina... n I believed that non-muslim girl pn x suke disentuh oleh lelaki... lagi2 kalo mamat bangla... kan? hahahaha...

So, mesej yg nak disampaikan kat sini... Tolong la alert dengan this koc~
Bukannye susah, koc tu berade kat yg tengah2 tu je... dekat pintu die pon ade letak sticker "Koc Wanita"... Yg peliknye, ade gak pakcik2, mamat2 yg wat muke tak malu masok dlam koc tu... adoyai~
kalo tesalah masok tu, takpe la kan... hmm.. kalo yg pervert tu...?? ntahla... hahahha...

Pihak KTM komuter, tengok2 kan la... pastu, iklan bnde ni pon mcam tak banyak... masih ramai lg yg tak tahu...
Memang la membazir buat iklan kat tv, sebab bnde ni just happen kat Lembah Klang je kan... tp kenape time stesen MidValley baru bukak dlu2, boleh je diiklankan kat tv...

So, utk lelaki, please respect what govt had done to the ladies... n for prempuan, use it well... jgn smpai koc wanita tu lengang, koc lain pulak yg penoh...

Untuk maklumat lanjut dan Q&A :
Klik Disini..

4 comments:

Anonymous said...

tajuk bosan...ape punye blog da...manyak bosan

Eyezart said...

hahhaa...
bluueewwwk~
XP

Free_Dom90 said...

ok sajo tajok nih...
mmg patot diketengahkan...
tp I was accidentally msuk kt dlm koc wanita ini mse hari tu...
time xtao...
tp still rmai sajo kaum2 Adam yg wujud skali dlm koc tuh...
so, mmg kne sokongla kewujudan koc wanita ini...
huu~

Eyezart said...

hahaha...
charlie, for kelly clarkson fan, it is forgiven...~
hehehehe...
kewujudan koc ni mgkin menampakkan yg kerajaan malaysia is practising an Islam in daily life~