Sunday, July 26, 2009

tIgA.TiGe.tiGa

Celoteh seorang anak ke-3 dalam 3 orang adik-beradik...

Semalam, dalam pukul 3 ptg, aku sampai di stesen k0muter Batu 3, mak abah aku pun sampai dalam mase 3 minit lepas aku memberi 3 sms kat diorang menyatakan aku da nak smpai...~
lepas da amek, kitorang ber-3 je dlam kereta... biasenye akak aku ik0t...hmm..
Sem 3 kat UiTM ni mmg agak serabot~ tetibe je die bagi cuti mengejot~!! pindaan cuti katenye....

3 kwan aku cam nak balek lambat2...(C0ki, Bulek & Jepar)...
3 jam perjalanan dari Jengka ke KL...~ Dari Pekeliling, aku ngan Oejang naek LRT ke Masjid Jamek... jauhnye ade la dlam 3 stesen transit~

Dalam kepale otak aku, 3 bende aku nak wat kat umah; makan, tid0r & online~hmm...
Malam tu, aku p0n teg0klah tv... cerita Majalah 3 kat TV3...hmm...xbest p0n, pasal opera cina kat Penang~

Walaupun tetibe je 3 penyakit datang, (selsema, batuk & pening) aku still dok pikir nak p0st ape kat dlam blog ni~hmm... Then, 3 benda terlintas kat pemikiran aku...


...The Sims 3...
Kat henfon aku da ade game ni...
tapi, kalo men kat PC, 3 kali lebih beSt!!
Oejang da ade game ni, so...aku harap naek cuti on 3 og0s nnti die bawak~


...Ice Age 3...
Abang ngan akak aku ajak aku tg0k citer ni~
waH!! i can't wait~


...Toy Story 3 (Coming Soon!!)...
Cerita yang melet0ps time aku kecik lagi ni, menjadi kewajipan utk aku teng0k~!
tapi...lambat lagi kot~ dalam tahun depan baru kuar...


hu3
that's alll...~!!!

4 comments:

MASya said...
This comment has been removed by the author.
MASya said...

huish.. semua 3.. masyuk2...

ak dh main sims 3.. besh le gak.. hang ley nmpk hang bwk keta p tmpt lain,hang p keje pn hang th kt mne.but hang x ley ar tgk mcm dlm bangunn 2.. huahuahua

eyezart said...

Hohoho...
x sabar2 aku nak main game tu~
=D

MASya said...

main le.. huhuhu..