Thursday, July 2, 2009

1,2,3 Action!!..... & Cut!!!

Hah!? Sape yang nak pi belakon nieh??
hmmm... ok2, take the last word..."Cut!!"
yang depan2 tu, buang ja0h2... sebabnye, post ni xde kne mengena langsung pasal berlakon, pelakon, or lakonan.....

hehehe... mengikut p0st sbelum ni, pasal my parent n my sis wat make over kan?
laaa... aku p0n nak jugak~
bile da nak bukak sem baru, barulah terhegeh2 nak gunting rambut... al-maklumlah, UiTM.....~
peraturan die kan cam 'W0rld class University'....(errr...) hehehe....


BEFORE (Sebelum)
Curly, kembang, serabai, sometime it smart... ad0yai, hal2 gr0oming ni mmg aku fail...
tp, ade org kate muke mamat ni cam Sam Bunkface!! Bluueekkk!!
ni dah bukan angkat bakul lg, siap da angkat baldi ngan washing machine!~ hahaha... =D


AFTER (Selepas)
Yang ni, lebih kemas, kadang2 terpacak, nmpak formal & yg paling aku x ske... muke tetibe jd tembam! adess...
credits will be given to my m0m because die yang potong rambut aku ni... since aku kecik tau~...

Hahaha... so, thats all~


Huh, ade bbrape hari lagi nak mas0k kolej balek...
dah x dpat nak update mcam sbelum ni... tp, kalo ade mase & idea, bl0g ni akan diisikan lg dgn kisah2 yg menarik.......~ thanks f0r the supportS~!
Eh, pelik je ayat tu.... mcam famous sgt...hahhaha...


Post kali ni sbnarnye diilhamkan oleh
sorang budak yg bername kimi
(my former sch0olmate)...
ni link die~
credits will be given to him
bec0z giving me an idea bout 'potong rambut'....
Thanks =D

5 comments:

a.n.i.s ^_^ said...

nape x nk botak mcm plkn dulu?
haha
dh smart dh rmbut tu
;)

eyezart said...

botak??
hahaha... da xmau da...
b0san la, nnti asek ade org nak maen kpale je~
hee...
=D

AzRy SyaFiQah said...

x pe2!
demi uitm terchenta
bkorban la skit ya!
haha

smart pe..

syafiq roslan said...

katt unimap..x yahh ptngg rmbutt pown....wakakakaka....

eyezart said...

sebenaqnye, xde la strict sgt psal rambut nieh, kalo kat uitm...
cume, aku nak nmpak kemas sket...~
identiti melayu kena la kemas~
rambut panjang tu bukan budaye kite... ;p
hahahaha....

(psst : x dengki pon)