Thursday, August 6, 2009

Autumn in Malaysia??!

Malaysia??
will never experience 4 seasons...
hmm... kat sini hanya mengalami hujan setiap tahun dan monsun at the end of the year...
tp, aku peik la...
time aku balik kat rumah minggu lepas, pokok2 kat simpang kwasan rumah aku tu dah transform jadi pokok daun oren ala2 musim luruh~.... hahaha...
kelakar betol la... x caye??


hah?!! amacam??
hehehe.... yee, ade kat shah alam la ni~
x caye lagi??


Hah!!, tu kan kereta kancil~
hahaahah... sah kat Malaysia...


Adoyai, mesej nye...
sedarlah.... sejak due menjak ni, kat tempat kite ni slalu sangat mengalami kebakaran hutan... sampai naek jerebu satu Lembah Klang...
time nak balek Jengka hari tu, KLCC pon dah x nampak...
s0, selain virus H1N1, pencemaran udara di sekitar kita pon kene jage jugak....
huhuh....
pakailah topeng penutup mulut and hidung~....

~...Save Our Nature, Save Our Malaysia, Save Our Earth...~
1Malaysia
Rakyat didahulukan, Kemajuan diutamakan

4 comments:

MASya said...

bkempen ke ni?
huhuhu

eyezart said...

hahaha...
bukan berkempen...
just kesedaran....
hehehhe...

syafiq roslan said...

ape kene mngenaa ngann 1 malaysia????x phm....

eyezart said...

Hahaha...
support la sket...
ngeheheh..~
=p