Biasenye makanan2 dr itali ni kan diorg suke letak bnde2 yg x pedas mcam tomato, keju, dan cendawan kan? so, kali ni kite try give it some spices that suits selera org Malaysia~
Lets co0king!! just follow this steps :
Belah kanan (Rajah A) - Minyak, bawang merah, bawang putih, kicap, lada hitam
Belah kiri (Rajah B) - Lada hitam, lada sulah, serbuk basil, paprika, garlic steak
Belah kiri (Rajah B) - Lada hitam, lada sulah, serbuk basil, paprika, garlic steak
Bubuh secukup rase kicap char kuey teow/kicap cair... dan utk rasa, letak kicap manis dan kicap masin secukup rase mengikut citarasa
Jika terlalu kering, tambahkan sedikit air rebusan spaghetti itu td mengikut citarasa anda samade nak kering atau basah
Campurkan spaghetti yg telah direbus tadi ke dalam bahan2 yg telah ditumis dan digoreng td... goreng sehingga sebati, dan...SIAP!
So, Selamat mencuba & Selamat Berpuasa semua!!
No comments:
Post a Comment