Monday, February 8, 2010

Puluhan meninggalkan Belasan

Bile dah mencecah umor 20 tahun,
Mesti org kate.....
"Eeeee~ ko dah tua!!"
"Hoho... dah matang da ko ni"
"Oii Pak Cik Tua!"

err... aku mmg dpat rase aku ni dah membesar, tp...
still x dpat adapt dgn suasana alam 'pra-dewasa' ni...
nak menempuhinye, sgt2lah susah...~

Baru2 ni, aku nak berterima kasih sesangat kat member2 aku yg telah menyambut hari jadi secara pukal kat Sweet Apples Cafe, Jengka...~~
That night mmg aku rase cam mase ni berlalu begitu pantas...~ =D

Makanan kat cafe ni not bad gak...
tetibe je da jd official restoran yg slalu kitorg lepak...


Perhatikan coki...
Kultur pranjat*(culture shock) die melihat kek buatan jengka tu...
Aku plak smpai tertidor menunggu nak meniup lilin tu...


Birthday Boys & Girls!!
Dari kiri :
Coki (19/01/90)
Thania (19/01/90)
Aizat (02/02/90)
Aini (16/02/90)



Inilah keknye...
Terima Kasih Semua!!!

*Bahasa Malaysia tak asli,
Jangan gunakan dalam kehidupan seharian...

2 comments:

Saidy~Go~Lucky said...

hahaha...
tetido ngoaaahhh...
ker terpejam.
haha..
tp aku ckp..
kek org tuh buat mmg KULTUR PRANJAT B aku lorh sbb dyer cm ader parkinson jer wk2 tlis mender tuh..
heehh3...
nyway..
epy blated bufday

PENYU~..
wakakak

Anonymous said...

Laha...ta ajak aku pon!!