Monday, April 13, 2009

Minggu Ulangkaji 09


Akhirnya!!!

Tamat jugak pengajian sem 2 aku kat UiTM Pahang nieh... tapi lom exam gi... baru study weEk~ yang bestNye, study week aku utk sem ni smpai 2 minggu...heee Cepat betol mase berlalu... peristiwa kuliah terakhir still melekat kat kepale otak aku... mane tak nye, minggu last kuliah tu sume lecturer nak wat teSt... serab0t kepale~! start ari rabu petang, smpai ari sabtu pagi...marath0n teros~! (start ngan kuiz bio, test fizik, test bio, test kimia, test math n test JPAM~) hmmm...

Perancangan aku utk minggu study ni, kne lebih tumpukan pade subjek BIO150, CHM159 dan MAT183... tige2 subjek ni merupakan pembuka atau penyeri minggu exam aku...ad0yai~ sambil2 study tu, aku selit2kan ngan unsur2 hiburan...heheheh.... main game, teng0k movie, pi bndar jengka(mkan chicken chop), main ping pong n byk lg... Hahahahha....

Lastly, aku nak wish go0d luck to all my matriXs fren... sem0ge berjaye utk final exam ni dan wish me luck to0~
=D

2 comments:

XzArZ said...

exam is over~
:)

eyezart said...

yeah!!
tak0tnye nak tggu kuar results~