Tuesday, January 11, 2011

Isu Panas Facebook

Mungkin korang pernah dengar gossip panas yang dah tersebar melalui internet kan?
pasal laman social network yang popular iaitu Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011 nnti... khabar angin tu mengatakan yg si Mark Zuckerberg tu nak kembali ke kehidupan asal die dan terlalu stress...
hahahah.. korang tak perlu lah nak risau~ tu sume pembohongan semate2...
khabar angin je tu... hahaha... mane la ade org kat dunia ni yg nak menggadaikan bnde yg dah membuatkan die hidup senang lenang kan? huuhu... Ni antara petikan yg aku dapat dari sebuah laman web...~
Let’s think about this for a minute. Would Facebook decide to shut down the company just a few days after announcing a round of funding, consisting of $450 million from Goldman Sachs and $50 million from Russian investment firm Digital Sky Technologies, on a valuation of $50 billion?
so, for those yang menghidap penyakit Facebookism, theres nothing to be worried~

2 comments:

xLOLx said...

org tipu jer tuh..
wakakakakakaaakakakakakakakakkaka

Saidy~Go~Lucky said...

fesbukisma..
suatu penyakit baru yang ditemui oleh Dr. Aizat di jepun..
hehe3