Saturday, October 17, 2009

Padan la menang...

"I tak suke filem melayu... Sumenye cam hambar"
"Eeeww~ filem melayu?? Tak boleh pegi jauh...."
segelintir msyt

TwEeettt!!!!!
Ceh, Tak semua filem melayu tak best.... be professional la~
xkan kalo dgar psal filem melayu je da tros kate x best??
cube la pi tengok dlu... then baru judge...

Hmmm... baru2 ni, citer papadom kuar...
Ape yang aku boleh k0men, AWeSo0Me!!
kelakar yang susah nak diduga,
lain dari yang lain,
dan........... x rugi la beli tiket wayang tu...
daripada beli tiket utk tg0k G-Force or Gamer~
just keluarkan duit utk tg0k CGI ngan aksi yang ekstrem2 jex... x best lgsung~


Sebelum ditayangkan lg, filem ni da byak menang anugerah kat Festival Filem Malaysia 2009...
Kalo dengar tajuk citer ni...err... mcam x berape syi0k jex....
tetapi........
di sepanjang cerita ni, ia mampu buat penonton gelak, touching n dalam mase yang same, dpat ambil pengajaran yang ade......


Anyway...
TahNiAh Afdlin Syauki & PAPADOM!!!
salut~ =D

3 comments:

MASya said...

tp ak ske dgr nme filem dia sbb ak ske mkn papadom.hahaha

eyezart said...

hahaha...
aku ske gak~
bg aku, this is the best movie yg afdlin buat~
congrates to him...

MASya said...

tp ak x p tgk ag.. pas final ar. aim cte papadom n new moon.